Dekorasyon Fikirleri

2014 Yuvarlak Yatak Odası Modelleri

2014 yılı Yatak odası modellerinin en çok göze çarpan ürünlerinden olan yuvarlak yatak odası takımı modelleri herkes tarafından ilgi görmektedir. Yatak odalarında farklılığı arayan ve klasik görüntüden sıkılmış olanlar için yuvarlar yatak odası modelleri biçilmiş kaftan. 

Yuvarlak yatak odası modelleri İstikbal ve Bellona gibi büyük firmalar tarafından tasarlanıp satışa sunulmaktadır.  Sektörde satışa sunulan yuvarlak yatak odası takımlarının fiyatları ise firmalar arasında değişiklik göstermektedir. Genel olarak fiyatlar 5 bin TL  – 17 bin TL arasında değişiklik göstermektedir. Fiyatların yüksek olan modellerde ise kullanılan malzeme, işçilik ve kullanılan aksesuarların değişiklik göstermesinde kaynaklanmaktadır.

2014 yuvarlak yatak odası takımı çeşitleri, yeni sezona oldukça dikkat çekici tasarımları ile girmiştir. Tasarımlara ön plana çıkan kırmızı hatlar, modellerin daha önceli modellere göre farkını açıkça ortaya koymaktadır. Çünkü modellere entegre edilen kırmızı hatlar, tasarım açısından etkili bir ambiyansın ön plana çıkmasını sağlamaktadır. Yine yuvarlak modeller, bilinen ve sıradan yatak odası satın almak istemeyenler adına oldukça etkili bir alternatif çözüm olarak karşımıza çıkmaktadır. Herkesin bildiği gibi bugün pek çok yatak odası tasarımında yer alan yatak modelleri karedir. Ancak yuvarlak yatakların yer aldığı modellerde hem tasarım hem de ortam açısından farklılıkların ön plana çıktığı açıkça hissedilmektedir.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dekorasyon Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Tema resimleri Bim tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.