Dekorasyon Fikirleri

Eternity Mutfak Eşyaları

Bu yazımızda sizlere mutfağınıza yenilik katacak Eternity mutfak ürünleri hakkında bilgiler vereceğiz. Her bayan sağlıklı, estetik ve kullanımı çok pratik, ekonomik tencerelere evinde yer açmak ister. mutfak alışkanlıklarımızda pişirme amaçlı kullanılan ürünlerimiz sofralarımızda tamamlayıcı unsur olarak görülmezler. Eternity görsel ve kendine özgü desenleri ile sofralarımızda kalabilme başarısını göstermiştir. Sofra kültürümüze bir aşama kazandırmış olup yarattığı güven ve değişik desen, tasarım ve kullanım amacı servise dayalı tüm ürün gruplarının tamamını sofralarımızda tutabilmeyi amaç edinmiştir. Ürünlerin tüketici gözündeki sevecenliği ve sıcak ilişkiyi yaratabilmesi ev kadınımızın mümkün olduğu kadar yemek esnasında servis için mutfaklarına gitmesinin önüne geçerek ailesi ile birlikte sofrasında yemek yeme ortamını yaratmayı sağlamıştır. Değişik meyve dekorlu, düz renkli porselen emaye dış yüzey, modern tasarımlı tel, bakalit ve porselen kulplar, üretimde kullandığı günün modasına uygun desen, dokuz farklı renk, üç değişik kapak, altı çok amaçlı kulp ve tepe dizaynı ile ürün grubu dağılımında binlerce değişik modeli bulunmaktadır. Çeşitli güller ve çiçeklerle zenginleştirilen dünya modasını Eternity Mutfak Eşyaları Modelleri Türk mutfağına sunmuştur. Eternity üretmiş olduğu mutfaklarımızda ve evlerimizde kullandığımız çeşitli ürünleri ile ev ve mutfak eşyalarında moda yaratma aşamasına gelmiştir. Ürün grubunda sadece tencere ve tava üretimi ile yetinmeyen Eternity Mutfak Eşyaları Modelleri; çaydanlık, saklama kapları, fırın kapları, tepsi, pasta kabı, nihale, süzgeç, kek kalıbı gibi tamamlayıcı ürünlerde üreterek tüketicinin beğenisine sunmaktadır. Solmayan, kararmayan, çizilmeyen ve leke tutmayan rengarenk ürünleri sizlerin beğenisine sunuyoruz...
21 Parça Emaye Set, Eternity Mutfak Eşyaları Modelleridir. İçi dışı antibakteriyel emaye kaplı tenceredir. İçinde mikrop, bakteri barındırmaz. Solmayan, kararmayan, çizilmeyen, leke tutmayan, rengarenk emaye dış yüzey özelliğine sahip olan Eternity Mutfak Eşyaları Modelleridir. Isı dağılım kanalları sayesinde eşit derecede ısı iletimi sağlamaktadır. Çelik gövdenin; porselen emaye, özel emaye kaplama sayesinde ısıyı yayarak kısık ateşte daha lezzetli pişirir. Enerji tasarrufu yapmanızı sağlar. Her türlü pişirme yüzeyine uygundur. Paslanmaz çelik sapları kesinlikle el yakmaz. Buhar delikli cam kapağı görsel zenginlik ve yemeğinizin pişme durumunu görmenizi sağlar.
Eternity Mutfak Eşyaları çaydanlık takımı Modelleridir. Paslanmaz çelik takviyeli üç kat yapışmaz yüzeyi yağsız kullanıma uygun olup sağlıklı beslenmenize yardımcı olur. Canlı renkleri ve desenleri solmaz. Porselen emaye dış yüzeyi kararmaz, çizilmez, leke tutmaz. Çelik gövdenin; porselen emaye, özel emaye ve güçlendirilmiş yapışmaz kaplaması sayesinde ısıyı yayarak daha lezzetli pişirir. Kısık ateşte pişirme özelliği sayesinde enerji tasarufu sağlar. Güçlendirilmiş yapışmaz iç yüzey kaplama malzemesi çizilmeye diğer yapışmaz iç yüzey kaplama malzemelerine karşı daha dayanıklıdır. Paslanmaz çelik sapları kesinlikle el yakmaz.
Derin Kare Tencere, Eternity Mutfak Eşyaları Modelleridir. Paslanmaz çelikten üretilmiş olup sağlıklı yemek pişirmenizi sağlamaktadır. Canlı renklere ve desenlere sahip olup solmayan renklere sahiptir. Isıyı çelik gövdesine yayarak daha lezzetli yemek pişirmenizi sağlamaktadır. Yemeklerinizi kısık ateşte pişirebilir ve böylece enerjiden de tasarruf etmiş olursunuz. Her türlü pişirme için son derece uygun Eternity Mutfak Eşyaları Modelleridir.
Dikdörtgen fırın kabı Eternity mutfak eşyaları modelidir. Yapışmaz yüzeyi sayesinde yağsız kullanıma uygundur. bu da daha sağlıklı ve lezzetli yemek pişirmenizi sağlamaktadır. Porselen emaye dış yüzeyi kararmaz, çizilmez, leke tutmaz. Kısık ateşte pişirme özelliği sayesinde yemekleriniz daha lezzetli olmaktadır. Paslanmaz çelik sapları kesinlikle el yakmaz. Süngerin yumuşak yüzüyle veya bulaşık makinesinde yıkanabilir ve temizlenmesi son derece kolaydır. Buhar delikli cam kapağı görsel zenginlik ve yemeğinizin pişme durumunu görmenizi sağlar.
Emaye Buz Kabı, Eternity Mutfak Eşyaları Modelleridir. İçi dışı antibakteriyel emaye kaplı tenceredir. İçinde mikrop, bakteri barındırmaz. Emaye tencerenin estetiğini ve sağlığına sahiptir. Solmayan, kararmayan, çizilmeyen, leke tutmayan, rengarenk emaye dış yüzeyi ile bayanların gözdesi olmuştur. Isı dağılım kanalları sayesinde eşit derecede ısı iletimi özelliği bulunan Eternity Mutfak Eşyaları Modelleridir. Kısık ateşte daha lezzetli pişirir. Enerji tasarrufu yapmanızı sağlar. Yüksek ateşte kullanılması önerilmez. Her türlu pişirme tekniğine uygun özellikle üretilmiştir. Paslanmaz çelik sapları kesinlikle el yakmaz. Süngerin yumuşak yüzüyle veya bulaşık makinesinde yıkanabilir ve temizlenmesi son derece kolaydır.
Şişman Emaye Kurugıda Kabı Eternity Mutfak Eşyaları Modelleridir. Emaye kaplı olup antibakteriyel özelliği bulunmaktadır. Antibakteriyel özelliği günümüzde bayanların en çok önem verdiği ve tercihte ilk sıraya aldıkları ciddi bir özelliktir. Çünkü mikrop barındırmaz. Estetik görünümü ve solmayan renkleri ile bayanların en çok tercih ettiği Eternity Mutfak Eşyaları Modelleridir. Bulaşık makinasında da yıkanabilmektedir.
Emaye Oval Fırın Kabı Eternity Mutfak Eşyaları Modelleridir. Leke tutmayan emaye dış yüzey özelliği bayanlar arasında trend olmasını sağlamaktadır. Paslanmaz çelik kapları sayesinde fırınınızda rahatlıkla kullanabilmektesiniz. Temizliği son derece kolay olmaktadır. İster süngerle isterseniz de bulaşık makinasında yıkanabilmektedir. Solmayan, kararmayan ve çizilmeyen dış yüzeyi son teknoloji ile üretilmiştir.
24 cm çapında nonstick güveç tencere Eternity Mutfak Eşyaları Modelleridir. Paslanmaz çelik takviyelidir. 3 kat yapışmaz yüzeyi yağsız kullanıma uygundur. Sağlıklı pişirme sağlayarak beslenmenize yardımcı olur. Canlı renkleri ve desenleri solmaz. Porselen emaye dış yüzeyi kararmaz, çizilmez, leke tutmaz. Isıyı yayarak daha lezzetli pişirir. Kısık ateşte pişirme özelliği sayesinde enerji tasarufu sağlar. Yüksek ateşte kullanılması önerilmez. Her türlu pişirme özelliğine uygundur. Çizilmeye karşı dayanıklıdır. Paslanmaz çelik sapları kesinlikle el yakmaz. Temizlenmesi son derece kolaydır. Buhar delikli cam kapağı görsel zenginlik ve yemeğinizin pişme durumunu görmenizi sağlar.
Kare fırın kabı eternity mutfak eşyaları modelidir. Paslanmaz çelik takviyesi sayesinde fırınınızda gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz Eternity Mutfak Eşyaları Modelleridir. Yemekleriniz yanmaz ve yapışmaz. Canlı renkleri solmaz ve kararmaz ki bu durum bayanların en çok beğendiği özelliklerden birisidir. Çizilmeye karşı dayanıklı olup temizliği de çok kolaydır. Böylece fırında yemek yaparken keyif alacaksınız.
Nonstick kare tava Eternity Mutfak Eşyaları Modelleridir.Paslanmaz çelik takviyesi ile yağsız pişirme özelliğine sahiptir. Böylece sağlıklı ve lezzetli yemek pişirebilmektesiniz. Desenleri ve renkleri ile göz doldurmaktadır ve renkleri solmayan özelliğe sahip olan Eternity Mutfak Eşyaları Modelleridir. Kısık ateşte pişirme özelliği sayesinde sağlıklı yemek pişirirken yanmadan yemek pişirmeyi sağlayan özelliğe sahiptir. Paslanmaz çelik kapları el yakmayan özelliktedir.
Nonstick kare tencere Eternity Mutfak Eşyaları Modelleridir. Mor çiçek desenleri bulunan tencere ile yemek pişirirken çok keyifli dakikalar yaşayabileceğiniz Eternity Mutfak Eşyaları Modelleridir. Paslanmaz çelik saplara sahip olan Eternity Mutfak Eşyaları Modelleri elleri yakmayan özellikte üretilmiştir. Kısık ateşte de pişirmeye uygun olarak imal edilmiştir. temizliği son derece kolaydır. Buhar delikli cam kapağı sayesinde yemeğinizi pişirirken görebilme imkanı sunan Eternity Mutfak Eşyaları Modelleridir.
Nonstıck kek kalıbı Eternity Mutfak Eşyaları Modelleridir. Üç katlı yapışmaz yüzeyi sayesinde keklerinizi yapışmadan pişirebileceksiniz. Renkleri ve desenleri göze hitap etmektedir. Bayanlar mutfakta çalışırken ferah bir şekilde görünüm isterler. Çelik gövdesi özel emaye ile kaplanmıştır. Bu özelliği sayesinde ısıyı her noktaya yaymaktadır. Çizilmeye karşı dayanıklıdır. Bulaşık makinasında kolaylıkla yıkanabilmektedir.
Nonstick oval tencere Eternity Mutfak Eşyaları Modelleridir. Derin iç hacmi ile yemek pişirirken hiç zorlanmayacaksınız. Canlı renkleri ve desenleri solmaz. Porselen emaye dış yüzeyi kararmaz, çizilmez, leke tutmaz. Kısık ateşte pişirme özelliği sayesinde enerji tasarufu sağlarsınız. Her türlu pişirme yüzeyine uygundur. Paslanmaz çelik sapları kesinlikle el yakmaz. Süngerin yumuşak yüzüyle veya bulaşık makinesinde yıkanabilir ve temizlenmesi son derece kolaydır.
Nonstick yuvarlak fırın tepsisi Eternity Mutfak Eşyaları Modelleridir. Paslanmaz çelik takviyeli üç kat yapışmaz yüzeyi yağsız kullanıma uygun olup sağlıklı beslenmenize yardımcı olur. Canlı renkleri ve desenleri solmaz. Porselen emaye dış yüzeyi kararmaz, çizilmez, leke tutmaz. Çelik gövdenin; porselen emaye, özel emaye ve güçlendirilmiş yapışmaz kaplaması sayesinde ısıyı yayarak daha lezzetli pişirir. Kısık ateşte pişirme özelliği sayesinde enerji tasarufu sağlar .Yüksek ateşte kullanılması önerilmez. Her türlu pişirme yüzeyine uygundur. Güçlendirilmiş yapışmaz iç yüzey kaplama malzemesi çizilmeye diğer yapışmaz iç yüzey kaplama malzemelerine karşı daha dayanıklıdır. Paslanmaz çelik sapları kesinlikle el yakmaz. Süngerin yumuşak yüzüyle veya bulaşık makinesinde yıkanabilir ve temizlenmesi son derece kolaydır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dekorasyon Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Tema resimleri Bim tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.