Dekorasyon Fikirleri

Çocuk Odası Dekorasyonu

Çocuğumuza her aldığımız her şey bize mutluluk verir. Onun için yaptığımız her güzellik bize keyif verir. Çocuk odası dekorasyonunda onların ihtiyaçları birinci sırada gelmelidir. Yatak ve çalışma masasının yanı sıra oyun ve yaratıcı etkinlikler için de mutlaka yer ayırmaya çalışın. Duvar panoları sanatsal etkinlikleri sergilemek için güzel bir fikir olabilir. 

En değerli varlıklarımız için her zaman daha iyisini isteriz. En güzel şeyler onlara layık görürüz. Bu yüzden dekore etmesi en keyif veren odalardan biri çocuk odasıdır. Çalışma alanları çocukların yaşlarına uygun olarak dekore edilmeli. Mümkünse çalışma masalarını odanın ışık alan köşelerine koymayı tercih etmelisiniz. Çocuğumuzun zihinsel ve bedensel gelişimine destek olacak çocuk odaları tasarlamalıyız. Hem eğleneceği hem de eğitileceği, öğreneceği mekanlar olmalı. Çocuklarımız en güzel odalara layıktır.

Tabi çocuk odası dekorasyonunda bazı noktalara dikkat etmek gerekir. Güzel bir uyku sağlıklı bir gün demektir. Çocuğunuzun yatağını onun ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde düzenleyebilirsiniz. Yatmadan önce okuyabileceği kitapları, bir gece lambası ve gece içmek isteyeceği suyu için bir komodin veya bu odada olduğu gibi raflar kullanabilirsiniz. Gece yatak gündüz de arkadaşları ile oynayıp, oturmak için kullanabileceği bir kanepe olabilecek modeller küçük odalar için tercih edilebilir. Küçük puflarda hem çok amaçlı kullanılabilir hem de odaya şıklık- katabilir. Oda sizin için güzel olduğu gibi çocuğunuzun da odayı beğenmesi gerekir. Çocuk odası dekorasyonu yaparken çocuğunuzun da fikrini almanız onda öz güven duygusunun gelişmesine yardımcı olacaktır.
























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dekorasyon Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Tema resimleri Bim tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.