Dekorasyon Fikirleri

Banyo Dekorasyonu İçin Duvar ve Yer Fayans Modelleri

Banyonuzu kıpkırmızı yapmaya ne dersiniz. İlk başta biraz uzak durmamız gerektiğini düşünebilirsiniz. Fakat kırmızıyı kırmızıya uygun renklerde kullandığımız zaman banyo dekorasyonu için vazgeçilmez bir renk olacağına eminim. Nasıl mı? işte size bir örnek. Gümüş renkli lavabolar ve kırmızı karolar hatta siyah ile dalgalanmış bölümler. Banyo  Dekorasyonu İçin Duvar Yer Fayans Modelleri banyonun tamamı kırmızı fayanslar ile kaplanmış ve zemin bembeyaz. Tek renk kullanılabildikleri gibi iki ya da üç renkten de oluşabilir. Bu da ortama farklı bir hava katabilir ve bu değişiklikler sizin çok da hoşuna gidebilir. Araya desen atmak zorunda da değilsiniz üstelik. Sadelik bazen en güzeli olabilir. Keyifle zaman geçirmek isteyenlere özel tasarımlarda vardır. Bu tasarımlar gerek parlak gerek mat görünümde olabilirler. Simli ya da yaldızlı seçenekleri de olabilir. İşte sizlere Banyo  Dekorasyonu İçin Duvar Yer Fayans Modellerine resim galerisi.


Parlak lavabo sevenlere özel tasarımlar. Çok parlak ve güzel görünüyorlar. Kırmızı ile karıştırmışlar. Siyah ilave edilmiş. Beyaz aralara atılmış fakat bir araya getirilmemiş. Aynı oda da ayrı yerlerde kullanılmış. Kare olan fayanslar çok şık kullanılmış. Herhangi bir göz yorulması yok. Sanki banyo değil de salondaymış gibi bir hava var burada. Ayna ve çeşmelerde uyum sağlamış. Gri güzel bir seçenek olarak duruyor bu durumda. Ayrıca kenarda duran sandalye ve lamba ise aynı tonlarda bizlere göz kırpıyor. 


Bu da pembe tonlarda olan fayanslardan. Öğrenip sizlerde farklı desenler yapabilirsiniz banyolarınıza. Çizgili olarak tercih edilmiş. Açık ve koyu tonlarda renkler karıştırılmış. Bazı durumlarda sadece pembe açık renkte olurken bazı yerlerde en koyu tonu kullanılmıştır. Çizgili alanlar mevcuttur ve pütürlü fayanslarda yer almaktadır. Şimdi hanımlar bakalım diğer banyolarda nasıl karolar kullanılmış. Bu arada banyonun diğer aksesuar ürünleri de genellikle fayans renklerine göre sıralanmaktadır. Eğer yeni ev dekorasyonu yapacaksanız her şeyle uyum sağlayabilecek bir renk kullanabilirsiniz. 


Camlı yeşil küvetli olan bu banyo. İki lavabosu var dolayısıyla da iki ayna. Harika olmamış mı? Dizaynlara ve renge bayıldım diyebilirim. Oldukça memnun kalabileceğim türden. Camlı olması tabi banyo için olmayabilir. Sadece görsellik adına buraya yerleştirilmiş olabilir. Yerlerde desensiz olanlar kullanılırken desenli olanlar duvarlarda kullanılmış. Yeşil sevenlerin tercihleri arasında olabilir. Ton değişiklikleri ile de farklı dekorasyonlar elde edebilirsiniz. Yerde kendinden desenli fayans modelleri kullanılmış. Sanırım biraz da pütürlü. Kaymaması için olsa gerek. Malum banyo ve suyun çok olduğu bir yer. Dikkatli olmak lazım. 


Mozaik olanlardan bahsetmiştim sizlere. Kırmızı siyah uyumu bura da da göze çarpıyor. Minik karelerden oluşan modelleri çok seviyorum ben. Oldukça modern duruyorlar. Sıkılmayanlar bu tasarımlardan hazırlayabilirler. 


Banyonuzun siyah ve griden oluşmasını isterseniz bu tasarım da sizlere iyi gelebilir. Siyah parlak ve gri mat olan fayanslardan yararlanılmış. Oldukça geniş fayanslar kullanılmış. Geniş banyolar içinde uygun. Rengi sevenler bu seçimi düşünebilirler. 


Kahve tonlarından hoşlananlar özel bir model olduğunu düşünüyorum. Başarılı tasarımlar için sevdiğiniz renkler önemlidir. Bunu en başta söylemiştik zaten. Arada bordür kullanımları öz konusu olmuş. Bordür kullanmadan da hazırlanabilir. 


Bu sefer de krem ve koyu kahve tonları seçilmiş. Bordürler uzunlamasına kısacası boyuna yerleştirilmiş. Ortadaki alanda krem tonları seçilmiş. Beğenenleriniz vardır mutlaka. Minik bir ayna ve lavabo ile tamamlanmış. Başka da bir aksesuar kullanılmamış. 



İşte kırmızının büyüsünü sardığı bir banyo daha. Ne kadar canlı ve hoş görünüyor değil mi? Oldukça başarılı hazırlanmış. Kare şeklinde değil de dikdörtgen olarak hazırlanmış. Kırmızının tonu harika. Dileyenler diğer aksesuarlarını da nu renk içinden seçebilirler. Burada mesela çöp kovası bu tonda kullanılmış. Kırmızı havlu ve kırmızı minik bir paspas tüm dekora ne kadar katkı sağlamış. Diğer renkler arasında beyaz ve gümüş tonlar seçilmiş. 


Siyah severlere bir banyo da bizden. Beyaz ve siyahın en güzel hali burada. Kendinden desenli ve düz parlak fayanslar kullanıldığı gibi alt kısımda minik kareli olanlarda var. Gördüğünüz gibi hanımlar en güzel fayans seçenekleri burada yer almaktadır. Bundan sonrası her zaman dediğim gibi hanımlar siz halledersiniz. İyi bir zevke sahip olduğunuza eminim.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dekorasyon Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Tema resimleri Bim tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.