Dekorasyon Fikirleri

Rengarenk Banyo Paspas Takımları

Rengarenk Banyo Paspas Takımları Öncelikle olarak farklı desenlerden ve modellerden bahsedeceğim. Renklerinin farklı olması farklı dekorasyonlarda kullanabileceğiniz anlamına gelir. Öncelikle örülebilir olanları da var hazır satın alabileceklerimizde var. Örülebilir olanları sizlere daha ucuza mal olabilir. Bilmeniz gereken nasıl örülebileceğidir. Üç parçadan oluşan klozet takımları renk renk desen desendir. Yerde kullanılan halının dışında klozet kapağında ve klozetin önünde olan bölümü ile parlıyor. Parlak iplikleri ile oldukça güzel görünüyor. Bunların hepsinden tek tek bahsedeceğiz. Siz sadece neye ihtiyacınız olduğuna karar verin ve hangi renk istediğinize karar verin. İpliklerinizi de ayarlayın ve modelinizi seçin. Bir de üşeniyorsanız mağazalar sizleri bekliyor. Farklı modeller farklı seçenekler ile karşınızda. 
Papatyalı olan bu model sarı beyaz ve pembe renkleri ile gönlümüzü kazandı bile. Pembe renk itibarı ile kadınların oldukça dikkatini çeker. Her şeyde olduğu gibi klozet takımlarında bile pembe rengi tercih edebiliyoruz. Bu nedenle örülebilen takımlar arasında bu renk ve desen uygun olabilir. İri papatyalar ile süslenmiş olan bu takımın terlikleri de yanı tonlarda ve aynı ipliklerden hazırlanmış. Bulmasını size bırakıyorum. Ben örmesini bilmiyorum. Bulup örmesi sizden dilerseniz bana da gönderebilirsiniz. 
Bu da hazır takımlardan. Hazır takımları alması da kolay kullanması da kolay. Mor rengi le kalbimi kazanmaya yetti bile. Yine papatya desenli. İri desenleri ile çok hoş duruyor. Aynı renklerde havlu ile kombinleyebilirsiniz. Oldukça da başarılı olacağını düşünüyorum. Üstelik banyolarda kullanabileceğiniz dekoratif mumluklarda var. Onlardan da kullanabilirsiniz. Duvar kağıtları ise ayrı bir hava. Duvar kağıtları ile banyonuzu dekore edebilir tablolar asabilirsiniz.
Açık pembenin bu tonu da güzel. Koyu gülkurusu renginde olan bu takım kahve tonunda da uyumlu olmuş. Yanında dediğim türden mumları hayli hoş durmuş. Papatyalar yine kendi renk tonundan yola çıkılarak oluşturulmuş. Aralara beyaz renklerde serpilmiş. Bildiğimiz klozet takımlarından fakat çok kullanışlı. Bu nedenle çamaşır makinesine atın ve bol bol yıkayın. Temiz temiz kullanabileceğini kolay yıpranmayan takımlardan. 
Bal peteği gibi duran bu yeşil klozet takımı renkli haliyle eğlencelide görünüyor. Açık ve koyu renkleri ile banyonuza uyum sağlar. Yine örgü modellerden biri. Çiçeklerinin farklı tonlarda yapılması banyonuzun renkli bir hal almasına sebep olur. Beyaz, turuncu, pembe mavi tarzı renkler hem bu model için uyumlu olmuş hem de banyo için güzel olmuş.
Beş parçada oluşan yine pembe bir model. Dümdüz ve desensiz . Sadeliği ile dikkat çekici, Uçları püsküllü. Desensiz olması aslında ayrı bir hava katmış. Bu nedenle beyaz banyo da iyi durmuş. Fazladan bir parçası ile dikkat çekmekte. Aynanın önünde olan bu parça normalde fazla. Tek parça halı modellerini ben daha fazla seviyorum. Temizliği de oldukça basit. Bu nedenle parça satısı ne kadar az ise o kadar iyi. 
Bu yeşil takıma bayıldım diyebilirim. Örme olan bu takım aslında fazla parça barındırıyor ama çok hoşuma gitti. Çiçekli olan Banyo Klozet Paspas Takımları Modelleri yeşil renginin güzelliği ile dikkatimizi çekmektedir. Beyaz çiçekleri papatya modelinde ve bahar misali evimize konuk oluyor.
Krem rengi klozet takımı örgü modelli. Banyolarınızın renginde olmak zorunda değil aslında. Farklı tonlarda ya da zıt renklerde hazırlayabilirsiniz. Kelebek desenlerinden hoşlanıyorsanız yapmanız gereken bu örneği öğrenmek ve hemen örmek. Örüp evinizin banyosunda sergilemek. Ayrıca mutfak halısında bile kullanılabilir bir modeli var. Pembe yeşil turuncu bu kelebeklere çok yakışmış.
Mavi örgü Banyo Klozet Paspas Takımları Modelleri ise bambaşka. Yıkanabilir ve sorun çıkarmaz. Zaten mavi rengi çok yakıştırıyorum banyoya. Bol örnekli bu desenler evinizde olmalı. Duş jelleri ve diğer aparatlarınızı koyabileceğiniz bir parçada bulunuyor. Bölmelerini ne kadar geniş örerseniz o kadar kolaylık olur. 
Çok renkli çok desenli farklı tasarımlardan biri. Sıra sıra örülmüş bu model içlerinde en güzellerinden. Peçetelik ve tuvalet kağıtlığı bulunan bu takım, sizin de ilginizi çekecektir. Yedi parçadan oluşuyor. Kenarlar fırfırlı ve en sonda beyaz kullanılmış. Bu fırfırlar ortalarda da kullanılmış. Beyaz çiçeklerde kullanılmış. Klozet kapağının üzerinde olması ve sifonun üzerinde olması ise ayrı bir özelliği. En renkli tasarımlardan hoşlananlar bunu tercih edebilirler. Pamuk ya da peçetelik olarak kullanılabilir. Pamuk çubuklarınızı da bunlara koyabilirsiniz. Arada yıkama ile hijyenik açıdan da koruyabilirsiniz. 
İlk başlarda anlattığımız fuşya renkli takımın turuncusu. İki rengi de burada görmüş olursunuz. Yeşil de çok yakışacaktır. Papatyalı modeli ile güzel modeller çıkarabilirsiniz. Kendinizde model türetebilirsiniz. Ortası sarı renkli papatyalar yerine farklı çiçekler hazırlayabilirsiniz. Tamamen dekorunuza ve zevkinize uygun hale dönüştürebilişiniz. Her zaman olduğu gibi seçimleri sizlere bıraktık. Hem hayatınıza renk katın hem de banyonuza hanımlar. Göreceksiniz sevdikleriniz de buna bayılacak. Hemen iş başına hemen örgü başına.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dekorasyon Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Tema resimleri Bim tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.