Dekorasyon Fikirleri

Dekoratif Abajur Örnekleri

Son yıllarda ev dekorasyonu özellikle bayanlar arasında önemini artırmaktadır. Dekoratif abajur modelleri evinizin güzelliğini ortaya koymaktadır ve evinize farklı bir hava katmaktadır. Modern abajur modelleri evimizde aydınlatmada kullandığımızın yanı sıra son zamanlarda ev dekorasyonunda çok tercih edilmektedir. Modern abajur modellerini evimizin her odasında ve köşesinde kullanmaktayız. Yatak odasında, salonlarda, oturma odasında ve çocuk odasında güvenle kullanabilmekteyiz. Özellikle geceleri loş bir ortam sunan modern abajur modelleri gece lambası görevini üstlenmektedir. farklı tasarımlı modern abajur modelleri dikkatleri çekmekte ve bayanlar tarafından tercih edilmektedir. Karanlıktan korkan çocukların yardımına koşan modern abajur modelleri ile daha rahat uyku sağlamaktadır. yatak odanızda ise loş bir ortam sağlamaktadır. Modern abajur modelleri sayesinde salonunuzda loş bir ortamda televizyon seyredebilir ve kitap okuyabilirsiniz. son zamanlarda renkli, desenli, farklı tasarımlı ve ilginç abajur modelleri tasarlanmaktadır. her zevke uygun modern abajur modeli bulunmaktadır. hemen hemen bütün bayanlar evlerine modern abajur modellerinden almaktadırlar. her odada, odaya uygun modern abajur modeli bulunmaktadır. Beeğeneceğinizi umduğumuz modern abajur modellerini sizler için araştırdık. mutlaka sizinde zevkinize uyan modern abajur modelini bulacaksınız.

Farklı tasarımıyla yeşil renkli modern abajur modelidir. Oturma odanızda muhteşem bir görüntü ve ortam sağlayacağınız modern abajur modelidir. İnce uzun ayaklığı ile son derece zarif ve şık bir görüntüye sahip olacağınız evinizde istediğiniz her renkte aydınlanma sağlayacağınız modern abajur modelidir. Evinize gelen misafirler tarafından çok beğenilecek ve ilgileri üzerine toplayacak tasarımda üretilen modern abajur modelidir.

Salonlarınız için ideal olan ve istediğiniz renkteki abajurları tercih edebileceğiniz hem aydınlanacaksınız hem de farklı bir dekor elde edebileceğiniz modern abajur modelidir. Altı tane abajurun farklı tasarımlarla oluşturulan modern abajur modelidir. Göze hitap eden dekor ve taşlarla salonunuzda harika bir ortam oluşturacağınız modern abajur modelidir.



Camın gül şeklinde işlenmesiyle elde edilmiş pudra renginde olan ve özellikle yatak odanızda muhteşem görünecek olan modern abajur modelidir. Romantik ortamların vazgeçilmez tasarımlarından biri olan modern abajur modelidir. Yatak odanızda son derece şık ve zarif duracak ve romantizmin büyüsüne kapılacağınız modern abajur modelidir. Bayanların en çok tercih ettiği modellerden birisidir. 

Kendi odanızda mum görünümü sunan hem aydınlatan hem de egzantrik bir hava oluşturan modern abajur modelidir. İstediğiniz her renkte mum modern abajur modellerinden bulabilirsiniz. Küçük olduğu için çok zarif bir görünüme sahip olacağınız modern abajur modelidir. Ayrıca farklı büyüklüklerde tasarlandığı için hem renk hem de boyut olarak istediğiniklerinizi rahatlıkla bulabileceğiniz ve odanızda şıklık elde edebileceğiniz modern abajur modelidir.

Salonların vazgeçilmezleri arasında olan modern abajur modelidir. Kahve ve gri renkleri bayanlar arasında trend olmuş modern abajur modelidir. Modern abajur modellerinin alt kısmı adeta şamdanı andırmaktadır bu yyüzden de salonunuzda ağır bir hava oluşturabileceğiniz modern abajur modelidir. Hem aydınlanacaksınız hem de misafirleriniz modern abajur modellerinden gözlerini alamayacaklar. 

El işlemeli, göz dolduran oldukça şık görünen sanki osmanlı dönemini hatırlatan modern abajur modelidir. İnce işlemeler el emeği göz nurunun göstergesidir. sarkıklarda modern abajur modeline hareket katmaktadır. Salonlarınızı süsleyeceğiniz ve nostaljik bir hava yaratacağınız modern abajur modelidir. Evinize gelen konuklarınızın mutlaka dikkatini çekecek ve sahip olmak isteyecekleri modern abajur modelidir. 

İnsan heykelinden tasarlanan son derece ilginç olan modern abajur modelidir. Dikkat çekmeyi seven bayanların en çok tercih ettiği modern abajur modelidir. Böyle bir abajur modeline sahip olmak cesaret istemektedir. Özellikle salonunuzun bir köşesini modern abajur modeline ayırmak zorunda kalacaksınız. Fakat bütün ihtişamı ile de göz dolduracak modern abajur modelidir. Evinde heykel modern abajur modeline sahip olmak isteyenlerin tercih ettiği bir tasarımdır.

Hasır modeller her şeyde olduğu gibi modern abajur modellerinde de yerini almaktadır. Son yıllarda hasır her şeyde kullanılmaktadır ve bütün bayanların beğenisini kazanmaktadır. Gizemli bir ortam elde edeceğiniz farklı bir tasarımdır hasır modern abajur modelleri. Alt kısmı şamdan görünümünde olan ve istediğiniz her renkte abajur modeli bulabileceğiniz modern abajur modelidir. Özellikle gençlerin odalarında en çok tercih ettiği modern abajur modelidir.

Çok farklı bir tasarım ile karşınızdayız. Fincan görünümündeki tasarımıyla özellikle gençler tarafından çok beğenilen modern abajur modelidir. Loş bir ortam elde edebileceğiniz romantik dakikalar yaşayacağınız modern abajur modelidir. Abajur modellerinde farklı tasarımlar göz doldurmaktadır. Her yaşa her zevke uygun modern abajur modellerini bulabilmektesiniz. Evinizin her odasında çok şık duracak olan modern abajur modeline mutlaka sahip olmalısınız.

Salonlarda muhteşem görünecek farklı bir tasarıma sahip olan modern abajur modelidir. Modern tasarımı ile dikkatleri üzerine çeken ve mutlaka sahip olmak isteyeceğiniz son derece şık olan modern abajur modelidir. Siyah zemin aralarına yerleştirilen beyaz renkli top görünümündeki abajurlar farklı bir şekilde dizayn edilmiştir. Salonlarda harika bir izlenim oluşturacaksınız.

Pembe renkli, ayıcıklı ve çiçekli, çok şirin modern abajur modelidir. Özellikle kız çocukları tarafından çok beğenilen ve tercih edilen modern abajur modelidir. Kız çocukları pembe rengi çok severler. Geceleri karanlıkta uyumaktan korktukları için aydınlanmaya ihtiyaç duyarlar ve abajur modellerinden tercih ederler. Çocuk odalarının aydınlanması önemlidir. 

Beyaz renkli, çiçek görünümünde tasarlanmış modern abajur modelidir. Son yıllarda klasik tarz abajur modelleri yerine farklı tasarım abajur modelleri tercih edilmektedir. Salonda ya da oturma odasında tercih edilen aydınlanma ürünlerinin başında gelmektedir. Açmış çiçek görünümünü andırdığı için farklı tasarımından dolayı tercih edilen modern abajur modelidir. Çiçek yapraklarının bir kısmı yukarıya bir kısmı aşağıya doğru bakmaktadır. Oldukça zarif ve şık görüntüsüyle konuklarınız tarafından çok beğenilecek modern abajur modelidir.

Ceylan desenli, kahverengi renginde, ilginç tasarımlı modern abajur modelidir. İlgi çekmeyi seven ve hayvan tasarımlarını beğenen bayanlar tarafından tercih edilen modern abajur modelidir. Son yıllarda aydınlanmada en çok tercih edilen modern abajur modelleridir. Aydınlanırken loş bir ortam oluşturarak dinlendiren modern abajur modelleri tasarımlarıyla dikkat çekmektedir. 

Vitraydan yapılan, yeşil renkli, ağaç görünümlü modern abajur modelidir. Vitray evimizin her yerinde kullanılmaya başlamıştır. Burada ağaç görünümü verilen modern abajur modeline ağaç dalı ve yaprak desenleri verilerek oldukça güzel bir abajur modeli ortaya çıkmıştır. İstediğiniz her odada kullanabileceğiniz özellikte olan ve evinizde uyumu yakalayacağınız modern abajur modelidir.

Akvaryum tasarımlı oldukça dikkat çekici modern abajur modelidir. Artık bayanlar farklı tasarımlı modern abajur modellerini tercih etmektedir. Çünkü amaç sadece aydınlanmak değildir. Aydınlanırken ruhunuzu okşayacak güzellikte modern abajur modelidir. Elektriğe bağlandığında akvaryumun içindeki taşlar arasından kırılarak geçen ışık çok hoş bir görünüm sergilemektedir. Evin her odasında kullanabileceğiniz çok şık görünecek modern abajur modelidir.

1 yorum:

Dekorasyon Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Tema resimleri Bim tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.