Dekorasyon Fikirleri

Aynalı Takı ve Aksesuar Dolap Modelleri

Bütün bayanlar takı aksesuarlarına düşkündür. En büyük sıkıntılardan biri de takı aksesuarlarını karışmadan ve kaybolmadan bir yerde tutabilmektir. Özellikle çalışan ve yoğun tempoda yaşayan bayanlar için bu düzeni sağlamak oldukça zordur. Takı ve aksesuarlarınızı bir yerde tutmanıza yardımcı olacak tek şey takı ve aksesuar dolap modelleridir. Saatleriniz, küpeleriniz, kolyeleriniz ve eşarplarınız takı ve aksesuar dolap modellerinde düzene girecektir. Takı ve aksesuar dolap modellerimiz aynalı olup estetik ve işlevselliği harmanlayan tasarımlar olmaktadır. Her zevke göre renk alternatifleri bulunmaktadır. Takı ve aksesuar dolap modellerinin içi Farklı boy ve büyüklükte takı saklama bölümlerinden oluşmaktadır. Böylece hangi takınız hangi bölümde kolayca bulabilmekte ve düzen içinde olmalarını sağlamaktasınız. Ayrıca boy aynası sayesinde kendinizi görüp hazırlık yapabilirsiniz. Aynalı kapak kısım kaldırıldığında ya da aynalı kapak açıldığında içi özel korumalı kumaşla kaplanmış takı ve aksesuar bölümü açılmaktadır. Ayaklığı sayesinde ayakta durabildiği gibi duvara da monte edebilirsiniz. Eğer evinizde boy aynanız varsa masaüstü küçük aynalı takı ve aksesuar modelleri de bulunmaktadır.


Ahşap aynalı takı ve aksesuar dolap modelidir. Üst bölmelerine ister makyaj malzemelerinizi ister küpelerinizi yerleştirebilirsiniz. Böylece aradığınız her şey elinizin altında olabilir. Hem banyoda hem de yatak odanızda kullanabilirsiniz. Alttaki raflara kişisel bakım ürünlerinizi, havlunuzu ve eşarplarınızı koyabilirsiniz. Bilezikleriniz, uzun ya da kısa kolyelerinizi koyabileceğiniz özel bölmeleri de bulunan aynalı takı ve aksesuar dolap modelidir.
Beyaz renk aynalı duvara asmalı takı ve aksesuar dolap modelidir. Takı ve aksesuar dolap modelinin kapağını açtığınızda çeşitli büyüklükteki bölmelerine istediğiniz takı aksesuarlarınızı, kişisel bakım ürünlerinizi, eşarplarınızı yerleştirebilirsiniz. Kapağını kapattıktan sonra da makyajınızı aynada yapabiliriz ve giydiğiniz kıyafetinizi düzeltebilirsiniz. Çalışan kadınlar için muhteşem bir kolaylık sunan aynalı duvara asmalı takı ve aksesuar dolap modelidir.
Beyaz renkli aynalı ve ayaklı takı ve aksesuar dolap modelidir. En yeni dekorasyon trendlerinden aynalı takı ve aksesuar dolap modelidir. Mükemmel bir depolama için çözüm sunmaktadır. Üstelik boy aynası ihtiyacınızı karşılayarak odanızı düzene koymaktadır. Odanızda şıklığı da yaşayacağınız aynalı ve ayaklı takı ve aksesuar dolap modelidir. İhtiyaç duyduğunuz her mekanda rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Krem renginde dikdörtgen aynalı takı ve aksesuar dolap modelidir. Üst bölmesinde yüzüklerinizi ve küpelerinizi koyabileceğiniz kısım bulunmaktadır. Orta bölmedeki raflarına ise uzun ve kısa kolyeleriniz için ayrılmış aynalı takı ve aksesuar dolap modelidir. Alt kısım bilezikleriniz için ideal olup kapak kısmını da değerlendirebileceğiniz özellikte olan aynalı takı ve aksesuar dolap modelidir. Güneş gözlüklerinizi de yerleştirebileceğiniz böylece odanızda hiç dağınıklık olmayacak.
Kırmızı renk aynalı takı ve aksesuar dolap modelidir. Ayaklı olması çok kullanışlı olmasını sağlamaktadır. Hem banyoda hem de odanızda yani ihtiyaç duyduğunuz her yerde kullanabileceğiniz çok şık bir model olan aynalı takı ve aksesuar dolap modelidir. Hem takılarınızı hem de makyaj malzemelerinizi koyabileceğiniz bölmeden oluşan çok kullanışlı aynalı takı ve aksesuar dolap modelidir.Çalışan bayanlar için ihtiyaç haline gelen kişisel eşyalarınızı ve takılarınızı depolamak için muhteşem bir çözüm olan aynalı takı ve aksesuar dolap modelidir.
Kırmızı renk duvara monteli aynalı takı ve aksesuar modelidir. Duvara monteli olması yer kaplamamasını sağlamaktadır. Her bayanın boy aynasına ihtiyacı vardır. Bayanların boy aynası ihtiyacını karşıladığı gibi takı ve aksesuarlarını düzene koyabilecekleri pratik bir dolap modelidir. Kapağını açtığınızda işlevselliği çok olan ve günümüz bayanların trendleri arasında olan aynalı takı ve aksesuar dolap modelidir.
Kahve renginde aynalı takı ve aksesuar dolap modelidir. Eğer evinizde boy aynanız varsa tam size göre bir modeldir. Ayaklı masaüstü aynalı takı ve aksesuar dolap modelidir. Ayaklı olması aynanın kendi etrafında dönmesini sağlamaktadır. Kapağı açtığınızda takı ve aksesuarlarınız için küçük ama kullanışlı bölmelerle karşılaşacaksınız. İstediğiniz her mekana taşıyabilirsiniz.
Masaüstü beyaz renkli döner aynalı takı ve aksesuar dolap modelidir. Takılarınızı koyabileceğiniz portatif ama kullanışlı aynalı takı ve aksesuar dolap modelidir. İster banyonuzda ister yatak odanızda kullanabileceğiniz taşıması kolay aynalı takı ve aksesuar dolap modelidir. İki ayrı kapağı ve ayakları olan aynalı takı ve aksesuar dolap modeli kendi etrafında dönme özelliğine sahiptir. Takı ve aksesuarlarınız için depolama görevi görmektedir.
Pembe renk aynalı takı ve aksesuar dolap modelidir. Genç kızların en çok tercih ettiği renk ve modeldeki aynalı takı ve aksesuar modelidir. Ayaklı boy aynası sayesinde zamanının çoğunu ayna karşısında geçiren genç kızlar için bulunmaz özellikte olan aynalı takı ve aksesuar modelidir. Aynalı kapağı açınca hem takılarınızı hem makyaj malzemelerinizi hem de takılarınızı koyabileceğiniz bölmeler bulunmaktadır. Böylece genç kızların odası düzenli görünecek.
Rumba tekerlekli beyaz renkli aynalı takı ve aksesuar modelidir. Rumba tekerlek sayesinde odanızda istediğiniz köşeye taşıyabilirsiniz. Aynayı kapattığınızda üzerine makyaj malzemelerinizi sıralayabilirsiniz. Aynayı kaldırdığınızda içinde küçük kutular bulunan ve bu kutulara takılarınızı ve aksesuarlarınızı koyabileceğiniz aynalı takı ve aksesuar dolap modelidir. En yeni dekorasyon trendlerinden birisi olan aynalı takı ve aksesuar dolap modelidir.
Aynalı sindyli takı ve aksesuar dolap modelidir. Genç kızlar için tasarlanmış iki kapılı ve pembe renkli takı ve aksesuar dolap modelidir. Ergonomi göz önüne alınarak en son teknoloji ile üretilmiş aynalı takı ve aksesuar dolap modelidir. Oldukça işlevsel olan genç kızların şahsi eşyalarını depolayabilecekleri mükemmel aynalı takı ve aksesuar dolap modelidir. Makyaj malzemelerini, takıları, aksesuarları yerleştirebileceğiniz kısımları bulunan aynalı takı ve aksesuar dolap modelidir.
Siyah renkli boy aynalı duvara asma takı ve aksesuar dolap modelidir. Boy aynasının arka tarafında küpeleriniz, kolyeleriniz ve bileklikleriniz için raflar bulunmaktadır. İç kısımda ise kişisel bakım ürünlerinizi koyabileceğiniz, uzun ve kısa kolyelerinizi asabileceğiniz, parfüm ve yüzüklerinizi yerleştirebileceğiniz bölmeler bulunan aynalı takı ve aksesuar dolap modelidir. Özellikle çalışan bayanların ihtiyaç duyduğu ve rahatlıkla kullanabilecekleri aynalı takı ve aksesuar dolap modelidir.
Siyah renk ayaklı aynalı takı ve aksesuar dolap modelidir. Siyah renk her zaman şık ve asildir. Kilit özelliği de bulunan böylece özel eşyalarınızın kurcalanma ihtimalini de ortadan kaldıran aynalı takı ve aksesuar dolap modelidir. Oldukça şık bir dizayna sahip olan aynalı takı ve aksesuar dolap modelidir. Artık odanızda dağınıklık olmayacak ve bütün takılarınız düzenli bir yerde depolanacak. Aktif ve yoğun iş temposundaki her bayanın ihtiyacı olan aynalı takı ve aksesuar dolap modelidir.
Wenge renginde aynalı takı ve aksesuar dolap modelidir. Genç bayanların ve yoğun tempoda çalışan bayanların en çok tercih ettikleri aynalı takı ve aksesuar dolap modelidir. Üst bölüme makyaj malzemelerinizi ve takılarınızı rahatlıkla yerleştirebilirsiniz. Alt kısmındaki raflara kişisel bakım ürünlerinizi,Parfüm deodorant ve kolyelerinizi yerleştirebilirsiniz. Ayrıca kapak kısmına eşarp ve havluda yerleştirebileceğiniz aynalı takı ve aksesuar dolap modelidir.
Wenge renginde duvara asmalı ve aynalı takı ve aksesuar dolap modelidir. Her bayanın odasında ya da yatak odasında mutlaka boy aynası vardır. Bayanlar takı, aksesuar, kişisel bakım ürünlerini depolayacak yer sıkıntısı yaşamaktadırlar. Aynalı duvara asma takı ve aksesuar modelleri ile bu sorun ortadan kalkmaktadır. Böylece aradığınız takı ve aksesuarlarınızı bir yerde toplayabilecek ve odanız düzenli olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dekorasyon Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Tema resimleri Bim tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.