Dekorasyon Fikirleri

Dekoratif Avize Modelleri

Ev dekorasyonunda modern avize modellerinin önemi tartışılmaz. Dekoratif avize modelleri evinizi daha gösterişli hale getiren dekorasyon ürünleridir. Hemen hemen her evde bayanlar modern avize modeli ile karşımıza çıkmaktadır. Kristal taşlı modern avize modelleri yanısıra bu sezon da plafonyer tarzındaki modern avize modelleri trend olmaktadır. Modern avize modelleri ışığı farklı yansıttıkları için evinizde modern bir ortam oluşturmanızı sağlayacaktır. Evde aydınlatma deyince akla ilk gelen modern avize modelleri olmaktadır. salonda, oturma odasında, çocuk odasında hatta yatak odasında kullanabileceğiniz modern avize modeli tasarımları bulunmaktadır. Evinize modern avize modeli almak istiyorsanız iyi bir araştırma yapmanız gerekir. Çünkü modern avize modeli almak kolay birşey değildir. evinizin dekoruna, koltuklarına ve perdelerine uygun avize almak ince bir iştir ve çok fazla modern avize modeli vardır. Evin dışından bakıldığında da evinize gelen misafirlerde modern avize modelinize hayran kalacaktır. Beğeneceğinizi umduğumuz modern avize modellerini sizin için yayınladık. Eviniz bu şıklığı hak ediyor.

                        
 CELİNE LEDLİ KUMANDALI AVİZE 5'lİ  99.90 TL                        İlay 3'lü Krom Avize  73,90 TL


Farklı tasarım isteyenlerin çok beğendiği modern avize modelidir. Yıldız şeklindeki modern avize modeli duvarınızda muhteşem görünecek ve evinizin konforunu artıracaksınız. Yıldız şeklindeki modern avize modelinin üzerindeki işlemeler son derece dikkat çekicidir. yatak odanızda doğru aydınlatma için tasarlanmış modern avize modelidir.yatak odasında özel bir atmosfer isteyen ve gökyüzü hissi uyandıran modern avize modelidir.

Modern avize modelleri günümüzde her odada kullanılmaktadır. Bu modelimizi bayanlar en çok çocuk odalarında ya da oturma odalarında tercih etmektedirler. Birbirinden şık modern avize modelleri ile evlerimizi aydınlatmaktayız. Hangi avizenin hangi odaya uygun olduğunu evinizin ışıklandırmasına, mobilya seçiminize, duvar ve perde rengine göre ayarlayabilirsiniz. oturma odanızda cıvıl cıvıl bir hava oluşturabileceğiniz rengarenk modern avize modelidir.

                     
                      10'lu Selvi Dikdörtgen Avize  321,90TL                 Ördek Avize 3'lü-Krom 187,90TL
Ortasında büyük bir kürenin bulunduğu etrafında da bordo, siyahi kırmızı, beyaz renklerinde küçük dairelerin bulunduğu modern avize modelidir. Düğmeyi açtığınızda büyük küreden çıkan ışık küçük kürelerde şekiller oluşturarak odanızı egzantrik şekilde aydınlatacaksınız. Özellikle gençlerin odalarında tercih ettiği ışık yansımasından faydalanılarak odada farklı geometrik şekiller oluşturan modern avize modelidir.

Salon için tasarlanmış duvara monteli olan ve sallanan kristal toplar bulunan modern avize modelidir. Modern avize modellerinde kristal taşlar ve toplar önemini yitirmemektedir. Kristal topların ışığı kırarak oluşturduğu görüntü mükemmel olmakta ve göz alıcı olmaktadır. Evinize gelen misafirler kristal avize ışığında yemeklerini egzantrik ortamda yiyecekler ve hayran kalacaklardır. Her evde olması gereken modern avize modelidir.

Prestij sahibi insanların mutlaka aldıkları modern avize modelidir. Camın muhteşemliğini ve büyülü dünyasını yaşatacak modern avize modelidir. Salonunuzda sanki dalgalanan su izlenimi uyandıracak ve herkesin dikkatini çekecek gözlerini alamayacakları modern avize modelidir. Evinizin güzelliğine güzellik katacak, mobilyalarınızla son derece uyum içinde olacak ve şık bir izlenim oluşturacağınız modern avize modelidir.

Modern avize modellerinde kristal avizelerin yeri tartışılmaz. Çünkü her bayan en çok kristal modern avize modelini tercih ederler. bunun için de kristal modern avize modelleri klasik tarzdan farklı çizgilere yönelmiştir. Lale görünümünde olan modern avize modelidir. Açmış bir lalenin evinizi aydınlatması kadar güzel ve dikkat çekici birşey yoktur sanırım. Asalet ve zerafet adeta evinizin içinde olacak ve salonunuzu çok doğru bir şekilde aydınlatacağınız modern avize modelidir.

İç içe geçirilmiş sarı renkli buklelerin sanki saç örgüsü izlenimi veren görüntüsüyle tasarlanmış modern avize modelidir. Sütlü kahve mobilyalarınızla, şarap rengine sahip olan duvarınızla mükemmel uyum içinde kullanabileceğiniz modern avize modelidir. Ayrıca yatak odanızda da kullanma imkanı bulunan çok şık ve zarif görünen modern avize modelidir. Sizi büyülü bir dünyanın içine götürecek ve evinizin güzelliğine güzellik katacak modern avize modelidir.

Tarihin sayfalarından çıkmış izlenimiyle zevkine düşkün insanların en çok beğendiği modern avize modelidir. Modern avize modelinin adeta eski bir şamdan havası bulunmaktadır. Modern avize modelinden sallanan kristal taşlar ayrı bir hava katmaktadır. Modern avize modelinin üç lambası bulunmakta ve lambalar mor renkli faunus içine yerleştirilmiştir. Morun cazibesini de evinize getirecek olan modern avize modelidir.

Çok şık, karizmatik, enteresan, evinizin görüntüsünü tamamen değiştirecek dizayna sahip olan modern avize modelidir. Metal dalların kat kat olacak şekilde tasarlanmış ve dikkat çekmeyi sevenlerin tek tercihi olacak şıklıkta modern avize modelidir. Modern avize modelleri günümüzde aydınlatma denince akla tek gelen ürünler olmaktadır. Evinde modern avize modelinden olmayan yoktur. Bu model ile de evinizin görüntüsünü muhteşem göstereceğiniz modern avize modelidir.

Kırmızı kristal taşlardan yapılmış evinize renk getirecek güzelliğiyle büyüleyecek olan modern avize modelidir. Odaya ilk girildiğinde göze hitap eden renk ve deseniyle odanızdaki havayı değiştirecek modern avize modelidir. Sallanan kırmızı renkteki kristal taşlarla beraber avize uyum içindedir. Evinizde de böyle bir uyum elde edeceğiniz modern avize modelinin konforunu yaşayacağınız şık ve konforlu modern avize modelidir.

Evinizde kelebeklerin uçuşacağı çok şirin modern avize modelidir. Kristal taşların kelebek şekli verilerek tasarlandığı modern avize modelidir. Sık yerleştirilmiş çelik tellerin ucuna yerleştirilen kristal kelebekler ile evinizde baharı yaşayacağınız modern avize modelidir. Siyah zemin üzerinde olması nedeniylede ışığı tam istediğiniz gibi yansıtan ve en güzel geceleri, davetleri yaşayacağınız modern avize modelidir.

Gaz lambası görüntüsünde olan, sanki içinde balonların bulunduğu, geometrik şekillerin hakim olduğu modern avize modelidir. Duvara asılı duran gaz lambası şeklinde olan modern avize modeli en çok yatak odası için tercih edilmektedir. yatak odanızda gizemli bir atmosfer oluşturabileceğiniz en romantik geceleri yaşayacağınız modern avize modelidir. Odasında değişik bir tarz yaratmak isteyen bayanların en çok beğendiği modern avize modelidir.

Plafonyer şekilde tasarlanmış sanki labirent gibi görünen modern avize modelidir. Modern avize modelimiz eflatun renginde olup etrafa eflatun ışık saçtığından bayanlar en çok yatak odalarında kullanmayı tercih etmektedirler. Günümüzde bütün bayanlar evlerinin her odasında modern avize modellerini seçmektedirler. Çünkü evinizde şıklık yaratan modern bir hava oluşturan avize modelleri ile eviniz daha da güzelleşmektedir.

Salonunuzda çok şık duracak, evinize gelen misafirler tarafından kıskanılacağınız modern avize modelidir. Bu avize modelini en güzel ifade eden kelime; şans topudur. Çelik yuvarlak demirlerin top şeklinde aralıklarla dizildiği ve alt kısımda kristal küçük taşların yer aldığı modern avize modelidir. Salonunuzun havası değişecek evinizin şansı açılacağı modern avize modelidir. Modern avize modelimiz ile salonunuzda mükemmel bir aydınlatmaya sahip olacaksınız.

Evinizde salonunuzun ışıl ışıl parlayacağı ve aynı zamanda gösterişli olacağı modern avize modelidir. Camın muhteşem çizgisi modern avize modeli ile bütünleşmiştir. Camdaki narin kıvrımlar arasından çıkan ışık evinizin güzelliğine güzellik katacak modern avize modelidir. Aydınlanmanın adresi olacak tarzda tasarlanmış ve her bayanın gönlünü kaptırdığı modern avize modelidir. Evinize gelenler hem evinize hem de sizin zevkinize hayran kalacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dekorasyon Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Tema resimleri Bim tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.