Dekorasyon Fikirleri

Dekoratif Banyo Ayna Takımları

Evimizin en önemli bölümlerinden biri banyodur. Çünkü günün yorgunluğunu banyoda atarız. Banyo temizliğin simgesidir. Bayanlar banyo görünüşüne ve konforuna çok dikkat ederler. Temizlik açısından da kolay olan ve modernliği yansıtan banyo ayna takımı modellerini seçerler. Son yıllarda göze hitap eden modern tasarımlar ön plandadır. Bayanların isteklerini yerine getirmek için günümüzde modern ve çok amaçlı banyo ayna takımları önemini artırmaktadır. Sabah ilk kalktığımızda ve akşam yatarken son uğradığımız yer banyo ayna takımı modelleridir. Bayanlar banyolarını beğenirken ona uygun olan renk ve dizaynda banyo ayna takımı modellerini de beğenirler. Bayanlar artık klasik tarzdaki banyo ayna takımı modelleri yerine günümüz çağını yansıtan tasarımları tercih etmektedirler. Büyük banyo ayna takımı modelleri yerine daha modern, kullanışlı ve büyük olan banyo ayna takımı modelleri bayanlar arasında trend olmuştur. Artık klasik tarz ve renklerin yerine geometrik şekiller ve farklı renkler göz önündedir. Banyo ayna takımı modelleri bir bayanın iç dünyasının aynası gibidir. Burada sizler için son yıllarda revajda olan ve çok beğenilen banyo ayna takımlarını sunuyoruz.

Sade ve şık bir ayna modeli modern lavabo ve musluk ile son derece kullanışlı olan banyo ayna takımı modelidir. Ayna yukardan ışıklandırılarak gece kullanımına uygun hale getirilmiştir. Aynanın sağ alt köşesinde ise çok amaçlı kullanabileceğiniz bölme ile tamamlanmış banyo ayna takımı modelidir. Temizliği kolay, kullanışı zevkli olan adeta banyodan çıkmak istemeyeceğiniz modern bir tasarımla üretilmiş banyo ayna takımı modelidir.

Çok sade olan banyo ayna takımı modelimiz yeşil renkte tasarlanmış olup size huzur verecek özelliktedir. Sabunluk, diş macunu ve fırçası bölmesi ve havlu bölmesiyle bütün ihtiyaçlarınıza cevap verecek şekilde tasarlanmış banyo ayna takımı modelidir. Yeşil renk bir banyo ayna takımı modeline ancak bu kadar yakışır. Küçük banyosu olanlar için tasarlanmış modelimiz son derece kullanışlı ve konforludur. 

Küçük banyolar için tasarlanmış olan bu modelimiz son derece ağır ve gösterişlidir. Banyo ayna takımı modelinin rengi siyah olup etrafı işlemelidir. Ayna dikdörtgen olarak tasarlanmıştır. aynanın her iki tarafında da şık ışıklandırma ile daha da gösterişli olmuştur. Lavabo kısmı beyaz renk olup yine siyah renkten altta banyo dolabı bulunmaktadır. Banyoda ihtiyacınız olan havluluk, çöp kovası gibi ayrıntılarda unutulmamıştır. İçinizi açacak dizayna sahip olan banyo ayna takımı modelidir.

Uçuk pembe banyo duvarınızda mükemmel duracak olan pembe tonlarını yansıtan oval şekilli banyo ayna takımı modelidir. Aynanın kenarındaki işlemeler oldukça çık durmakta ve gösterişli bir hava katmaktadır. Banyo tezgahının üzerine yapılmış olan lavabo ve musluğu son yılların en çok tercih edilen modelidir. Banyo tezgahının alt kısmında havlularınızı koyacak kat bulunmakta olup son derece kullanım kolaylığı sunan banyo ayna takımı modelidir. 

Geniş banyolar için tasarlanmış bu modelde yuvarlak bir banyo ayna takımı modeli bulunmaktadır. Ayna modeli farklı bir dizayna sahip olmakta ve aynanın etrafında çeşitli küçük raflar bulunan banyo ayna takımı modelidir. Beyaz renkli sade ve şık bir lavabo, ahşaptan yapılan banyo dolabı ile tamamlanmış banyo ayna takımı modelidir. Sabahtan akşama kadar sık sık banyo ayna takımı modelinin karşısına geçeriz. temizlik açısından da son derece kolay temizlenebilir olan banyo ayna takımı modelidir.

Çok sade olan, beyaz renklerde tasarlanmış, aynası kare olan banyo ayna takımı modelidir. Her türlü banyoda kullanabileceğiniz konfora sahip olan banyo ayna takımı modelidir. Aynada ışıklandırma bulunmakta ve banyonun ışığını açmadan aynanın ışığı ile ihtiyaçlarınızı karşalıyabileceğiniz banyo ayna takımı modelidir. lavabosu küçük ve oval şekilde tasarlanmış olup lavabonun her iki tarafında özel eşyalarınızı koyabileceğiniz bölmeler bulunan banyo ayna takımı modelidir.

Oldukça sade olmasına rağmen banyoya girdiğinizde içinizin ferahlayacağı banyo ayna takımı modelidir. Banyoya her girdiğinizde mavinin canlılığını yaşayacağınız içinizin enerji ile dolacağı banyo ayna takımı modelidir. Bu modeli en çok gençler tercih etmektedir. Gençler kendilerindeki enerjiyi yansıtan banyo ayna takımı modellerini tercih etmektedir. göze hitap eden farklı bir dizayna sahip olan banyo ayna takımı modelidir. 

Dikdörtgen aynanın etrafına turuncu, sarı, eflatun, siyah, mavi renklerdeki kare taşlarla döşenmiş banyo ayna takımı modelidir. Lavabosu yuvarlak olup çelikten üretilmiş banyo ayna takımı modelidir. Lavabonun gider kısmı oldukça modern bir şekilde dizayn edilmiştir. Böylece çirkin bir görüntü olmamış bulunmaktadır. Banyosu ufak olan evler için hem şık hem de ideal bir banyo ayna takımı modelidir.

İtalyan tarzı banyo ayna takımı modelidir. Banyo ayna takımı modelimizde yan yana sürgülü iki aynadan oluşmaktadır. Bir ayna sabit olup diğeri sürgülüdür. Sürgülü olan aynanın arkasında küçük bir dolap bulunmaktadır. böylece kişisel eşyalarınızı yerleştirebileceğiniz banyo ayna takımı modelidir. Lavabosu oldukça sade olup alt tarafta dolap ve çekmeceler bulunmaktadır. Çekmeceler sayesinde eşyalarını koyabileceğiniz banyo ayna takımı modelidir.

Çok modern, şık ve kullanışlı olan banyo ayna takımı modelidir. Finike tarzı banyo ayna takımı modelidir. Kare ve sade olan aynanın etrafı koyu kahverengi şeritlerle çevrelenmiş banyo ayna takımı modelidir. Son yıllarda bağımsız aynalar trend olmuştur. Şık görünümüyle raflarıyla, dolap ve çekmeceleriyle çok kullanışlı ve gösterişli banyo ayna takımı modelidir. Banyoya girdiğinizde içinizin açılacağı ve büyük banyolar için ideal olan banyo ayna takımı modelidir.

Böyle bir banyo ayna takımı modeline inanıyoruz ki her bayan sahip olmak isteyecektir. Banyosu büyük olan evlerde son derece şık duran ve kullanışlı olan banyo ayna takımı modelidir. Birkaç yuvarlak aynadan tasarlanan bağımsız lavabosu olan banyodan çıkmak istemeyeceğiniz güzellikte olan banyo ayna takımı modelidir. Rahat ve kullanışlı olması kolay temizlenebilir olması sayesinde bütün bayanların en çok tercih ettiği banyo ayna takımı modelidir.

Banyo ayna takımının büyüklüğü ve genişliği sayesinde rahat bir kullanım sağlamaktadır. Büyük banyolu evlerde çok gösterişli ve şık duran banyo ayna takımı modelidir. Banyonuza girdiğinizde çıkmak istemeyeceğiniz bir şekilde dizayn edilmiş banyo ayna takımı modelidir. bağımsız lavabosu ve orjinal musluğu ile bayanların çok beğendiği ve tercih ettiği banyo ayna takımı modelidir. Tezgahın altındaki dolaplar havlular için tasarlanmıştır.

Banyo ayna takımı modelimizin aynası geometrik şekilde olup çerçevesi altın sarısı rengindedir. Çerçevedeki çiçek desenleri ile aynaya hareket ve renk verilmiş banyo ayna takımı modelidir. Lavabosu ve musluk başları da altın sarısı renginde olan dolapları beyaz olarak tasarlanmış banyo ayna takımı modelidir. Aynanın her iki tarafında ışıklandırma bulunmaktadır. Havlu asacağı da altın sarısı olup iki çekmeceli olan böylece eşyalarını koyabileceğiniz banyo ayna takımı modelidir.

Camın büyülü dünyasını yaşayacağınız banyo ayna takımı modelidir. cama şekil verilerek muhteşem bir görüntü elde edilerek tasarlanmış banyo ayna takımı modelidir. Şık banyolar için tasarlanmış olup her bayanın beğendiği ve tercih ettiği banyo ayna takımı modelidir. Banyonuzda ayrı bir hava yaratmak isteyenler arasında trend olmuş banyo ayna takımı modelidir.

Gördüğünüz banyo ayna takımı modeli büyük banyolu evler için tasarlanmış olup iki aynadan ve iki lavabodan oluşmaktadır. Böylece evde sıra bekleme derdiniz olmayacaktır. çok amaçlı kullanım için rafları bulunmakta olup iki havlu ile tasarlanmış banyo ayna takımı modelidir. Modern çizgilerle tasarlanan beyazın uyumunu yansıtan banyo ayna takımı modelidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dekorasyon Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Tema resimleri Bim tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.