Dekorasyon Fikirleri

Dekoratif Ayna Modelleri

Dekoratif ayna modelleri ile güzelliğinizi duvarınıza yansıtın. Dekoratif aynalar çeşitli boy ve modellerde hazırlanmış, her türlü mekanda kullanılabilecek yapıdadır. Dekoratif aynalar özellikle bayanlar için büyük ve önemli aksesuarlardan biridir. Bayanların olmazsa olmazıdır. Evlerimizde her yerde olmasada özellikle banyoda, yatak odalarımızda dekoratif ayna modelleri bulunmaktadır. Modern ve dekoratif aynalar ile salon yada oturma odalarınızı daha da güzelleştirecektir. Dekoratif aynalar odaları daha geniş göstermektedir. Salon dekorasyonu yada oturma odalarınızın duvarlarını değiştirmek için ufak tefek aksesuarlar yapaparak değişik bir dekorasyon yapmak her bayanın isteyeceği bir güzelliktir. Dekoratif duvar aynaları ile farklı şekilleriyle hoş bir tasarım yapma imkanı sunuyor. Kare şekilleri ve geometrik şekilli aynalar ile oldukça farklı ve yaratıcı tasarımları ile özellikle salonlarınız için hoş bir dekorasyon malzemesi olacaktır. Büfe yada konsollarınızın üstünde duran şık ve dekoratif aynalar ile çok daha hoş bir hava katacak. Oval şekilleri ve yuvarlak değişik ayna modelleri ile arzu ettiğiniz alana koyarak daha modern ve çağdaş bir dekorasyon yapabilirsiniz. Yuvarlak aynaların sadeliğinden yola çıkarak ince çizgi hatları ile daha modernleştirilmiş bir duvar aynası ile şık bir dekor yapabilirsiniz. Ayna dekorasyonları ile evlerinizi daha modern ve şık bir hale sokabilirsiniz.

Akan yıldız dekoratif kırılmaz ayna modelidir. Kırılmadığı için çocuklar açısından oldukça güvenlidir. Beyaz koltukla birlikte kombine ettiğinizde hem sade hem de çok şık bir izlenime sahip olacağınız dekoratif ayna modelidir. Bayanların çok beğendiği modellerden birisidir. Cam aynalara göre daha dayanıklıdır. Dekoratif ayna modellerinin yerini değiştirebileceğiniz için ister oturma odanızda ister yatak odanızda kullanabilirsiniz. Böylece eviniz daha şık ve geniş görünecektir. Dekoratif ayna modellerinin yansıtma özelliği de bulunmaktadır.
Alev topu dekoratif kırılmaz ayna modelidir. Evinde karizmatik ve gizemli bir hava oluşturmak isteyen bayanların en çok tercih ettiği dekoratif ayna modelidir. Çocuklu evlerde bile güvenle kullanabileceğiniz kırılmaz özellikte olan dekoratif ayna modelidir. Cam aynalar gibi yansıtma özelliğine sahiptir. İstendiğinde uygulandığı yerden çıkarılarak tekrar farklı bir yere uygulanabilir. Uzaktan bakıldığında ya da düz olmayan zeminlerde uygulandıklarında büyük parça aynalarda görüntüde iç-dış bükey görüntü olabilmektedir.
Aşk perisi dekoratif kırılmaz ayna modelidir. Dekoratif ayna modeli iki farklı renkte tasarlanmıştır. Özellikle genç kızların odalarında tercih ettiği bir dekoratif ayna modelidir. Kırılmaz camdan imal edilmiştir. İsterseniz yerini değiştirebileceğiniz özelliktedir. bu durum kullanımda kolaylık sağlamakta ve tercih seçeneklerinizi artırmaktadır. Dekoratif aynalar yansıtma özelliğine sahip olan dekoratif amaçlı kullanım içindir.
Atatürk cephede dekoratif kırılmaz ayna modelidir. Her evde bulunması gereken dekoratif ayna modelidir. Cam aynalara göre on kat daha dayanıklıdır. İstendiğinde uygulandığı yerden çıkarılarak tekrar farklı bir yere uygulanabilir. Dekoratif ayna modelinin kalınlığı iki milimetredir. Cam aynalar gibi yansıtma özelliğine sahiptir. Öncelikle cam aynalar gibi kırılmazlar, bu nedenle güvenlidirler. Salon dekorasyonunda ya da oturma odalarında kullanıldığında farklı bir dekor elde edebileceğiniz dekoratif ayna modelidir.
Balıklar dekoratif kırılmaz ayna modelidir. Evinde daha modern ve şık bir görünüm elde etmek isteyen bayanların çok beğendiği ve satın aldığı dekoratif ayna modelidir. Denizin esintilerini evinizde hissedeceğiniz ve huzur bulacağınız dekoratif ayna modelidir. Çift taraflı bant ile duvara kolayca uygulanır. Cam aynalar gibi kırılır yapıda olmadıklarından güvenlidirler. Cam aynalar gibi çatlama veya zamanla sır atması gibi şeyler söz konusu değildir. Uzaktan bakıldığında ya da düz olmayan zeminlerde uygulandıklarında büyük parça aynalarda özellikle görüntüde iç ve dış bükey görüntü şaşmaları olabilir.
İsimli dekoratif kırılmaz ayna modelidir. Özellikle gençlerin odalarında tercih ettiği kırılmayan dekoratif ayna modelidir. Odanıza adınızı damgalayacağınız özellikte üretilmiş dekoratif ayna modelidir. Kırılmayan malzemeden üretilmiş olup yansıtma özelliğine sahip dekoratif ayna modelidir. Herkesin kendi ismini yazdırabilme özelliği bulunmaktadır. İsminizin altına kalp, konuşma işareti ile hem dekorunuzu güzelleştirebileceğiniz hem de yansıtma özelliğini kullanabileceğiniz dekoratif ayna modelidir.
İstanbul dekoratif kırılmaz ayna modelidir. Yaşadığınız şehrin ismini salon dekorasyonu olarak kullanabileceğiniz oldukça şık görünen dekoratif ayna modelidir. Salonunuzda her renk mobilyanızla kombine edebileceğiniz ve yaşadığınız şehrin özelliklerini yansıtabileceğiniz kırılmayan dekoratif ayna modelidir. Yansıtma özelliği bulunduğu için gece loş bir ortamda salonunuzda gizemli ışıkların olacağı muhteşem bir tasarımdır.
Kare ve damla dekoratif kırılmaz ayna modelidir. Bayanların olmazsa olması ev dekorasyonudur. Ev dekorasyonunun yeni ve son trendi ise dekoratif ayna modelleridir. Salonunuzu geniş gösterecek ve içinizi ferahlatacak güzellikte olan dekoratif ayna modelidir. Evinizde salon ya da oturma odanızda modern ve görsel bir ayna isteyen her bayanın çok beğendiği özellikte olan dekoratif ayna modelidir. Modern ve dekoratif aynalar ile salon yada oturma odalarınızı daha da güzelleştirecektir. Dekoratif aynalar ile evlerinizin duvarlarında çok daha şık ve modern bir görünüm sağlamakla beraber daha geniş gösterecektir.
Kare içi şekiller dekoratif kırılmaz ayna modelidir. Dört farlı rengin hakim olduğu yansıtma özelliği bulunan oldukça orjinal olan dekoratif ayna modelidir. Sarı, siyah ve gri rengindeki koltuk takımınızla kombine ettiğinizde muhteşem bir bütünlük yakalayacağınız dekoratif ayna modelidir. Kare şeklindeki kırılmayan aynaların içlerindeki çizilmiş olan kalp, kelebek ve yıldız şekillerinin karelerden çıkartılarak tasarlanmış modern görünümüyle bayanların ilgisini çeken dekoratif ayna modelleridir.
Muhammed yazılı kırılmaz dekoratif ayna modelidir. Peygamberimizin adını her zaman hatırlatacak muhteşem görünümlü tasarımıyla herkesin en çok beğendiği dekoratif ayna modelidir. Kırılmayan cam malzemeden tasarlanmış dekoratif ayna modelidir. Salon dekorasyonu olarak kullanabileceğiniz ve modern bir ortam oluşturacağınız dekoratif ayna modelidir. Kırılmadığı için son derece güvenlidir. İsterseniz başka odanıza da taşıma kolaylığı sunulmuş dekoratif ayna modelidir.
Notalar dekoratif kırılmaz ayna modelidir. Özellikle müzisyenlerin ve müzik düşkünü gitar çalan gençlerin evlerinde ve odalarında tercih ettiği dekoratif ayna modelidir. Oturma odanızın duvarını değiştirebileceğiniz hareket katan muhteşem bir dekoratif ayna modelidir. Dekoratif duvar aynaları ile farklı şekilleriyle hoş bir tasarım yapma imkanı sunuyor. Kare şekilleri ve geometrik şekilli aynalar ile oldukça farklı ve yaratıcı tasarımları ile özellikle salonlarınız için hoş bir dekorasyon malzemesi olacaktır.
Şehir desenli dekoratif kırılmaz ayna modelidir. Yuvarlak aynaların sadeliğinden yola çıkarak ince çizgi hatları ile daha modernleştirilmiş bir duvar aynası ile şık bir dekor yapabilirsiniz. L şeklinde olan aynalar ile adeta duvarda bir tetris oyunun şekilerine benzer modern bir tasarım ile duvarlarınızı hareketlendirebilirsiniz. Kare şekilleri ve geometrik şekilli aynalar ile oldukça farklı ve yaratıcı tasarımları ile özellikle salonlarınız için hoş bir dekorasyon malzemesi olacaktır. Büfe yada konsollarınızın üstünde duran şık ve dekoratif aynalar ile çok daha hoş bir hava katacaksınız. Oval şekilleri ve yuvarlak değişik ayna modelleri ile arzu ettiğiniz alana koyarak daha modern ve çağdaş bir dekorasyon yapabilirsiniz.
Uçuşan kalpler kırılmaz dekoratif ayna modelidir. Sevgilinize hediye edebileceğiniz çok şık görünümlü olan dekoratif ayna modelidir. Aşkın sembolü olan kalpler sevginizin göstergesi olacak şekilde tasarlanmış dekoratif ayna modelidir. Kırılmaz özellikte üretilmiştir. İster salonunuza ister oturma odanıza istersenizde kendi odanıza taşıyabileceğiniz muhteşem bir dekoratif ayna modelidir. Aşkınızı yansıtacaksınız. Böylece çok şık ve sevgi dolu bir eve sahip olacağınız dekoratif ayna modelidir.
Yengeç burcu kırılmaz dekoratif ayna modelidir. Burcunuzun sembolünü evinizde duvarınızda yansıtacak şekilde tasarlanmış modern ve şık dekoratif ayna modelidir. Gençler burçlara çok meraklıdır. Burçlarının sembollerini duvarında görmek isterler. bu yüzden gençler arasında trend olmuş dekoratif ayna modelidir. Dekoratif ayna modelleri kırılmayan camdan tasarlanmış olup yansıtma özelliği ile en çok tercih edilen ev dekorasyonlarıdır. Modern ve dekoratif aynalar ile salon yada oturma odalarınızı daha da güzelleştirecektir.
Yere düşen su damlası kırılmaz dekoratif ayna modelidir. Cam aynalar gibi yansıtma özelliğine sahiptir. Öncelikle cam aynalar gibi kırılmazlar, bu nedenle güvenlidirler. Aynalar dekoratif amaçlı kullanım içindir, uzaktan bakıldığında ya da düz olmayan zeminlerde uygulandıklarında büyük parça aynalarda görüntüde iç-dış bükey görüntü olabilmektedir. Dekoratif aynalar ile evlerinizin duvarlarında çok daha şık ve modern bir görünüm sağlamakla beraber daha geniş gösterecektir. İstendiğinde uygulandığı yerden çıkarılarak tekrar farklı bir yere uygulanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dekorasyon Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Tema resimleri Bim tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.