Dekorasyon Fikirleri

Küçük Balkonlar İçin Dekorasyon Fikirleri

Bir apartman dairesinde yaşamanın kendine göre avantajları vardır, fakat orada yaşayan insanlar yeni bir ev hayalini kurmak için bir dezavantajı var – bahçe, mucizevi bir yer, dinlenmek için serbest zaman geçirmek için ya da arkadaşlarınızla barbekü yapmak için mükemmel ötesi bir yer! Eğer bir apartman dairesinde yaşıyorsanız balkonunuzu istediğiniz şekilde dekore edebilirsiniz. Küçük bir balkon bile olsa her zaman, kitap okuma, kahve içme veya sevdiklerinizle vakit geçirmek için kendi kişisel cennetinize dönüştürebilirsiniz. Küçük balkonlu küçük bir dairede yaşıyor olabilirsiniz. Sizlere vereceğimiz küçük balkon dekorasyon fikirleri sayesinde rahat edebileceğiniz küçük bir alan oluşturabilirsiniz. İlham verici balkon dekorasyon fikirleri ile ilham bulabilirsiniz!

Cennetten Bir Köşe
küçük balkon dekorasyonu
Küçük balkonunuzu cennetten bir köşe haline getirebilmek için küçük dokunuşlar yeterli olacaktır. Küçük eski kullanmadığınız mobilyalarınıza küçük makyajlarla yeni hale getirebilir, balkonunuzun en gözde köşesine yerleştirebilirsiniz. Küçük çiçeklerle dekorunuzu tamamlayabilirsiniz. Çiçekler, ev tasarımcıları tarafından çok sıklıkla kullanılan bir dekoratif objedir. Bunu nasıl kullanılacağını bilmek için tasarımcı olmanıza gerek yok. Yapmanız gereken hayal gücünüzü kullanmanız. Çiçekler en küçük yerlere hayat veren güçlü bir silahtır!
Eğer bir minyatür balkon var ve bunu iyi kullanmak istiyorsanız, o zaman ihtiyacınız olan küçük bir masa birkaç sandalye ya da sadece bir bardak çay ile rahatlayabilirsiniz!
Eğer uzun ince tarzı bir teras var, ama büyük eğer büyük bir dergi okurken bütün gün güneşin altında yatmak olacak bazı şezlong koyarak bütün alanı kullanabilirsiniz. Bazı uzun boylu yeşil bitkileri kullanarak teras daha özel yapabilirsiniz!
Renkler ve balkonda tonlarında bir sürü eklemek, böylece balkonu şirin küçük bir kutu olduğunu göreceksiniz! Pembe, mor ve mavi renklerde yastık ve battaniye ile süsleyin!
küçük balkon dekorasyonu küçük balkon dekorasyonu küçük balkon dekorasyonu küçük balkon dekorasyonu küçük balkon dekorasyonu küçük balkon dekorasyonu küçük balkon dekorasyonuküçük  balkon dekorasyonu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dekorasyon Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Tema resimleri Bim tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.