Dekorasyon Fikirleri

Mutfaklara farklı dekorasyon fikirleri

ada-unite

Geniş bir mutfağınız yok, ancak mutfağınızda ada üniteye mi yer vermek istiyorsunuz. O halde size güzel bir önerim var. Mutfağınızda ada ünite kullanmadan da ada mutfak havası yaratabilirsiniz. Nasıl mı? Küçük mekanlarda tezgahınızın önüne ince uzun veya orta boyda ahşap masa koyarak kendi ada ünitenizi oluşturabilirsiniz.

ada-mutfak
Geniş bir mutfağınız yoksa, eski ahşap bir masayı ada ünite olarak değerlendirebilirsiniz. Masanızın ayaklarını pudra pembe gibi pastel tonlara boyayarak daha sevimli bir görünüm yakalayabilirsiniz. Altında raf şeklinde bölmesi olan masalar fazladan eşyalarınızı saklamak için ideal bir alternatiftir. Ek tezgah olarak kullanabileceğiniz masayı, kullanmadığınız zamanlarda dekoratif aksesuarlarla süsleyerek hoş bir görüntü sunabilirsiniz. Masanın yan tarafına ince, uzun bir askılık taktırarak el bezlerini ve havluları burada sergileyebilirsiniz.
ada-sehpa
Küçük mutfağınızın orta yerinde ince ve uzun ahşap bir masaya yer vererek mutfağınıza ada ünite havası verebilirsiniz. Masanın altına koyacağınız hasır sepetlerde mutfak gereçlerinizi saklayabilirsiniz. Böylece hem kullanışlı hem de şık bir dekora sahip olursunuz. Masanızın üzerini çiçekler veya biblolar ile süsleyerek mekana hoş bir hava katabilirsiniz.
ada-sehpa-sifonyer
Şifonyerinizin üzerine mermer kestirerek mutfağınızın ortasında ada ünite yerine kullanabilirsiniz. Bu şık şifonyer yemek hazırlama tezgahı dışında saklama alanı işlevi görecektir. Şifonyerin yan tarafına askılık ekleterek havlu peçete, kaşık, süzgeç gibi mutfak gereçlerinizi asabileceğiniz bir alan yaratabilirsiniz. Böylece kullanışlı ve şık bir dekora sahip olacaksınız.
Overall Kitchen Fron Stool 0002
Ahşap tezgaha sahip tekerli bir sehpa kullanarak odanızda ada ünite havası yaratabilirsiniz. Alt kısmı raflı bölmeden oluşan bir masa tercih ederek tepsi, süzgeç gibi mutfak malzemelerinizi burada saklayabilirsiniz. Masanın etrafına yüksek bar taburesi koyarak bu bölümü yeme içme alanı olarak da kullanabilirsiniz. Ayrıca sehpanın tekerlekli olması hareket kolaylığı sağlayacaktır.
mutfak-sehpa
Mutfağınızın orta bölümüne servis arabasını andıran metal görünümlü bir sehpa yerleştirerek küçük bir ada ünite izlenimi verebilirsiniz. İki raflı bölmeden oluşan bu sehpayı hem yemek hazırlama tezgahı hem de saklama alanı olarak kullanabilirsiniz. Tekerlekli sehpa tercih etmeniz, yemek davetlerinizde servis yaparken size büyük kolaylık sağlayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dekorasyon Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Tema resimleri Bim tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.