Dekorasyon Fikirleri

Banyolarda çift lavabo

Banyonuzda yeterli genişliğe sahipseniz çift lavabo kullanarak fonksiyonel bir banyo dekorasyonu hazırlayabilirsiniz. Özellikle aynı anda evden çıkmak zorunda kalınan zamanlarda, banyoda iki lavabonun olması oldukça işe yarayacaktır. Sizin için derlediğimiz banyo dekorasyon fikirleri oldukça işinize yarayacak.
cift-lavabo-dekor
Üç kişilik, küçük bir aile bile olsanız evinizde sabahları hızlıca hazırlanma telaşı olabilir. Böyle anlarda banyonun önünde kuyruk beklemek yerine banyonuzda çift lavabo kullanarak işinizi kolaylaştırabilirsiniz.
cift-lavabo
Banyonuzun şekline göre, eski tip ayaklı lavaboları yan yana yerleştirerek hoş bir dekor hazırlayabilirsiniz. İki lavabonun arasına koyacağınız ayaklı bir raf ünitesi havlu ve banyo malzemeleriniz için ideal bir saklama alanı olacaktır. Banyonuzu çeşitli tablolar ve aynalarla süsleyerek şık bir hava yakalayabilirsiniz.
karsılıklı-lavabo
Lavaboları yan yana koyacak yeriniz yoksa karşılıklı da yerleştirebilirsiniz. Ortada kalan bölümü ise duş alanı olarak kullanabilirsiniz.
çift-lavabo-2
Banyonuzda pencere önünde geniş, girintili bir  alana sahipseniz, bu bölümde raflardan tezgah oluşturarak lavabo için yer açabilirsiniz. Tezgahın üzerinde çanak lavabolar tercih ederek hem yerden kazanır, hem de ortama modern bir hava katmış olursunuz. Pencereden arda kalan duvarlara ise ayna asarak hoş bir görünüm yakalayabilirsiniz.
cift-lavabo-2
Lavaboların üstünü birbirinden farklı iki ayna ile tamamlayarak tarzınızı ortaya koyabilirsiniz. Kendi kullanacağınız tarafta süslü bir oval ayna kullanırken, yanında eşinizin beğeneceği daha sade, dikdörtgeni andıran bir ayna kullanabilirsiniz.
cift-banyo
Lavabolarınızın alt ve üst bölümlerini dolaplar, raflar ile değerlendirebilir ve böylece banyonuzda daha çok yer kazanabilirsiniz. Lavabonuzun altında üstü açık veya kapaklı hasır sepetlere yer vererek şık ve kullanışlı bir saklama alanı oluşturabilirsiniz. Çiçek ve aksesuarlar ile banyonuza güzellik katmayı da unutmayın.
çift-lavabo
Lavabonuzun altında yer verdiğiniz çekmecenin kulpu geniş ise havlularınızı asmak için kullanabilirsiniz. Böylece havlunuz hem elinizin altında olur, hem de ekstradan bir havluluğa gerek duymazsınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dekorasyon Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Tema resimleri Bim tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.