Dekorasyon Fikirleri

Yatak odası için dekorasyon önerileri

Yatak odanızda küçük değişiklikler yaparak odanızı farklı bir havaya büründürebilirsiniz. İşte sizler için derlediğimiz 5 öneri;
duvar-kagıdı-yatak
Odanızın bütün duvarlarını aynı renk boyamak yerine bir bölümünü duvar kağıdı ile kaplatarak şık bir dekorasyon hazırlayabilirsiniz. Diğer bir alternatif olarak renkli ve desenli duvar yapışkanlarından faydalanabilirsiniz. Yatağın arkasındaki duvarı manzara resmini andıran bir kağıt ile kaplayıp çarpıcı bir görünüm elde edebilirsiniz.
renkli-şifonyer
Yatağınızın yanı başında komodin yerine renkli bir şifonyer kullanarak farklı ve iddialı bir dekora imza atabilirsiniz.
perde-dekor
Ufak dokunuşlarla perdelerinizi bambaşka bir görünüme sokabilirsiniz. Perdelerinizi ortadan fiyonkla bağlayarak onlara sevimli bir hava katabilirsiniz.
yatak-yastik
Az para harcayarak değişiklik yapma niyetindeyseniz, yatağınızın üzerine yerleştireceğiniz renkli kırlent yastıklarla hoş bir görünüm yakalayabilirsiniz.
ayna-yatak-odasi
Yatak odası dekorasyonunuza yenilik katmak istiyorsanız aynalardan yararlanabilirsiniz. Yatak başınızda ve şifonyerinizin üzerinde aynalara yer vererek odanızda farklılık yaratabilirsiniz.
yatak-basi-desen
Yatak başınızı çiçekli ve renkli bir kumaşla kaplayarak mekana sıcak ve samimi bir hava katabilirsiniz.
salıncak-yatak-odasi
Pencere önünde yeterli alanınız varsa, odanızda asma bir salıncağa yer verebilirsiniz. Bambu bir salıncak ile odanızda hoş bir keyif köşesi yaratabilirsiniz.
Bu birbirinden güzel fikirleri uygulayarak huzur dolu ve keyifli bir yatak odasına sahip olacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dekorasyon Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Tema resimleri Bim tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.